Hundtrim i Svaneholm, Borås

Till Nyfiken Nos AB är du välkommen när du är i behov av ett hundtrim. Trimmet hittar du i Svaneholm, med god anslutning till både Borås och Kinna.

På hundtrimmet arbetar vår hundfrisör Jennie med fullt fokus på just din hund utifrån de önskemål och behov som finns. Jag, Jennie, hjälper dig med vardagsklippning och allmän pälsvård efter ditt önskemål. Det är viktigt att du som kund är nöjd med klippningen, därför ger jag mig inte förrän du är helt nöjd. I mitt arbete ser jag till att hunden är bekväm och känner sig trygg.

Du kan boka tid i hundtrimmet för t.ex klippning av päls eller klor och spabehandlingar för hunden. Oavsett vilken behandling du och din hund är intresserad av ser vi till att göra det bästa av stunden vi har tillsammans för att skämma bort hunden lite extra. 

Alla hundar som kommer på klipp- och trimbehandlingar blir presenterade med före- och efterbild på Instagram, Facebook och ibland i galleriet här på hemsidan. Även återkommande kunder kan fastna på bild ibland. Det är helt ok att inte vilja visa upp sin hund och vill du inte det så säg till, så hamnar de bara i min privata portfolio.

Hundtrim Svaneholm Viskafors Borås

Behandlingarna i hundtrimmet

Bad & Klipp

Hunden badas, fönas och klipps därefter efter önskemål. Kloklippning ingår alltid. Öronrengöring ingår om det önskas.

Kloklipp

Hundens klor klipps. Välj mellan att enbart klippa klor eller att kombinera det med filning, tassputs och/eller ansiktsputs.

Tandbehandling

Vi erbjuder CleanyTeeth, vilket är en ultraljudstandborste som reducerar plack och tandsten.

Hundsalong Hundtrim Hundfrisör Borås Viskafors
Hundsalong Hundtrim Hundfrisör Borås Viskafors

Hitta hit

Bäckvägen 18

51560 Svaneholm

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.