Hunddagis i Viskafors, utanför Borås

Efter årsskiftet flyttar Nyfiken Nos till Viskafors där större lokaler och ytor väntar. Lokalen ligger mellan Borås och Kinna, dit du lätt tar dig med både bil, buss och tåg som stannar i nära anslutning till området. Vänta inte! Gör en intresseanmälan för dagiset i Viskafors redan idag!

Hunddagis Viskafors Borås

Hunddagiset idag

Idag drivs dagiset i hemmiljö i Svaneholm där sex stycken individer huserar om dagarna. Ingen hund är ensam utan de har minst en hundkompis med sig i boxen eller tillgång till att se varandra och/eller mig under hela dagen. 

Hundarna rastas regelbundet under hela dagen. Nyfiken Nos är ett promenadfritt dagis så med rastning menas, koppelvistelse med personal i trägården eller lösa i rastgården. Lika viktigt som motion är för hunden så är också mental aktivering en lika viktig del i hundens välbefinnande. Eftersom en promenad på ett hunddagis inte alltid är lika härlig och harmonisk som en promenad på tu man hand hemma, utan lite dragig och med flera olika viljor, så har vi valt att lägga mer fokus på den mentala aktiveringen.

 Vid 11.30 serveras lunch för de hundarna som äter det. Valpar får några gånger varje dag, under uppsyn, tillgång till tuggben och några gånger i veckan så får alla hundar lite egentid som kan bestå av gosa, minisök, aktiveringsspel eller annat som hunden uppskattar. 

Det finns 5 st boxar totalt för dagishundar och även ytor där salongshundar kan vänta på sina hussar och mattar, eller om en dagishund blir sjuk och behöver avskildhet. Alla ytor och mått är lagligt anpassade för hundar och godkända av Länsstyrelsen. Därigenom har jag tillstånd att ta emot 10 st hundar. Hundarna är uppdelade i storleksordning när de spenderar tid i sina utrymmen men går allihop tillsammans i hela lokalen när jag inte har salongskunder. 

Alla raser är välkomna så länge de fungerar ihop med andra hundar.

Löptikar är välkomna bara de mår bra, men jag rekommenderar alltid att hålla löptik hemma. 

Dagishundarna

Basse

Molly

Frans-Bertil

Bowie

Leia

Bandit

Hitta hit

Bäckvägen 18

51560 Svaneholm

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.