Hunddagis i Viskafors, utanför Borås

Det har dragit ut lite på tiden, men snart flyttar Nyfiken Nos till Viskafors där större lokaler och ytor väntar. Lokalen ligger mellan Borås och Kinna, dit du lätt tar dig med både bil, buss och tåg som stannar i nära anslutning till området. Vänta inte! Gör en intresseanmälan för dagiset i Viskafors redan idag!

Hunddagis Viskafors Borås

 Hunddagiset idag

Idag drivs dagiset i hemmiljö i Svaneholm där sex stycken individer huserar om dagarna. Ingen hund är ensam utan de har minst en hundkompis med sig i boxen eller tillgång till att se varandra och/eller mig under hela dagen.

 Vid 11.30 serveras lunch för de hundarna som äter det. Valpar får några gånger varje dag, under uppsyn, tillgång till tuggben och några gånger i veckan så får alla hundarna mental aktivering som kan bestå av godissök både inomhus och utomhus, aktiveringsspel, trickträning eller annat som hunden uppskattar. 

Det finns 3 stycken boxar totalt för dagishundar och även ytor där salongshundar kan vänta på sina hussar och mattar, eller om en dagishund blir sjuk och behöver avskildhet. Alla ytor och mått är lagligt anpassade för hundar och godkända av Länsstyrelsen. Därigenom har jag tillstånd att ta emot 10 stycken hundar. Hundarna är uppdelade i storleksordning när de spenderar tid i sina utrymmen men går allihop tillsammans med mig i hela lokalen när jag inte har salongskunder. 

Hundarna rastas regelbundet under hela dagen och alla raser är välkomna så länge de fungerar ihop med andra hundar.

Löptikar är välkomna bara de mår bra, men jag rekommenderar alltid att hålla löptik hemma. 

Dagishundarna

Hundsalong Hundtrim Hundfrisör Borås Viskafors
Hundsalong Hundtrim Hundfrisör Borås Viskafors

Hitta hit

Bäckvägen 18

51560 Svaneholm

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.